Dagbok

Stallets dagbok

Idag är årets mörkaste dag och kl 16.28 idag vänder det! Symboliskt viktigt och det känns skönt att veta att från och med nu blir det lite ljusare för varje dag som går.
Träning som vanligt idag och de nya rutinerna flyter på utmärkt, har redan vant mig vid att hästarna tränar på området och inte på banan. 
Ser dock mycket fram emot när hela banomläggningen är klar och vi har en ny fin bana att träna och tävla på!
Lovade ju nyheter om stallet och ni som har läst på Svensk Galopp eller vår Facebooksida idag vet nog redan om det här. Fredrik Janetzky kommer att bli vår förstejockey och han har nu börjat rida mer eller mindre på heltid åt oss, så mycket som det behövs.
Det känns oerhört roligt och helt rätt. Vi har många yngre hästar och de kommer starta en hel del i storlopp. Vi tar ytterligare ett kliv uppåt nästa år med de hästar vi har fått in nu, så det känns verkligen som att det är rätt tid att knyta en jockey till vårt stall som känner hästarna i träning och som vi kan ha ett samarbete med.
Fredrik var mitt absolut förstaval, han har alla de kvaliteter som behövs och har redan visat att han räcker till i alla sammanhang. Han är också på väg uppåt i sin utveckling och har alla möjligheter att vara med och slåss om jockeychampionat framöver, han är ett framtidsnamn.
Det Fredrik har saknat har just varit ett eget stall att ha som grund för sina ritter, där han rider i första hand.  Han har i år ridit för alla de största stallen i storloppen, men de har oftast redan en förstejockey och då har han fått rida i andra hand. Trots detta har det ändå gått bra, men det finns utan tvekan ännu mer att hämta framöver.
Är verkligen glad för det här samarbetet och ser fram emot år 2018 med stor tillförsikt!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1