Starter och resultat

Analyser inför och efter lopp

Kommande starter

Bro Park Onsdag 25/4

Lopp 3 Maidenlöpning 2100 m dt:
Global Boxticker- Fredrik Janetzky

Lopp 5 Bronshandicap 1400 m dt:
Haweswater- Fredrik Janetzky

Lopp 6 Järnlöpning 1600 m dt:
Striker- Fredrik Janetzky

Lopp 8 Järnlöpning 2100 m dt:
Tailwind- Fredrik Janetzky

Resultat

Bro Park Söndag 22/4

Lopp 1 Guldhandicap 1600 m dt:
Stureplan- Fredrik Janetzky
Årsdebut men det bekom inte Stureplan som vann enkelt! Tog täten ganska tidigt, men gjorde det väldigt lätt och satt väl i hand hela vägen in till upploppet. Där reds han till och samtidigt såg några hästar ut att börja utmana, men då växlade han upp en växel till och försvann iväg till en lätt seger med 2,5 längd tämligen oriden med gott om krafter kvar.
Det här skulle ju vara ett test för att se vad vi ska satsa på framöver och vi fick så klart ett starkt formbesked idag. Han är anmäld i både Pramms och lite andra enklare lopp, jag har nog en känsla av vilken väg vi ska gå, men vill först smälta det här och njuta av den här segern över kvällen i alla fall.

Lopp 3 Treårslöpning 1400 m dt:
Light Treading- Fredrik Janetzky
Det blev en femteplats för Light Treading vilket var godkänt eftersom hon fick ett ganska hårt lopp. Vi ville inte att hon skulle dra iväg i början eftersom hon lätt blir stark i loppen. Pga att hon hade ytterspår så blev det inte så lätt att få ner henne bakom på ett smidigt sätt (hade hon haft spår mera invändigt så hade det varit enklare att bara hamna lite mitt i och smyga med). Nu kom hon istället iväg sist för att få en lugn inledning och mycket positivt var att hon var lugn där utan att slösa krafter. Dock fick hon en sväng långt ut då hon fick runda hela fältet och i sista sväng var hon den som gick klart bäst. Hon gick mycket bra till sista 200 då orken tröt, vilket inte var så konstigt då hon gått en lång väg från sista häst och i ganska vida spår.
Hon behövde det här loppet och kommer gå framåt på det, hon kommer dessutom visa ännu bättre när det blir gräs som hon trivs bäst på.