Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det för första gången på ett antal månader dags för raskare träning mer på riktigt. Full fart gick det inte men snäppet under det och det var verkligen roligt att få se hästarna sträcka ut lite mera. Det märktes också på dem efteråt att de var nöjda, öronen framåt och ögonen glittrade när de kom skrittande tillbaka efter träningen. 
Några gick friskare tempo än andra och fortast gick:
Stureplan, Daxios, Label Black, Light Treading, Haweswater och Global Boxticker.
De såg jättefina ut och gjorde träningen hur bra som helst. Även de flesta övriga gick i ganska gott tempo, allt beroende på när planerad start är samt själva träningsupplägget för varje häst. 
Man är ju inte lika van att träna snabbare på rakbanan som på dirttracken, men det går bra det här med. Nu kommer hästarna igång mer och mer, men när sedan dirttracken öppnar igen, det är då vi får mera koll på exakt hur redo de är eftersom det där är lättare att göra en mer exakt bedömning tycker jag.
Känns i alla fall oerhört roligt att det är dags att börja träna på mera, som vi har längtat!
Måste också hylla våra tvååringar, vilka fantastiskt fina hästar vi har! Det är en glädje att få se dem galoppera, vilken klass de har och de bara utstrålar att de är något helt extra. Ofta har man kanske någon häst man tror lite extra på, men i år är nivån på våra unghästar helt overkligt bra. Svårt att förklara den tacksamhet jag känner över att ha förmånen att ha så här fina hästar, stort tack till alla ägare som satsar på oss!
En intensiv arbetsdag flöt på galant tack vare bra teamwork och sedan fick vi också en mycket trevlig överraskning. Wolfram hade varit så himla snäll och köpt med sig massa godsaker i form av lax, grönsaker, soppor mm så vi hade en liten spontan och god lunch tillsammans när vi var klara, vilken bra avslutning på dagen!
Sammanfattningsvis; en himla bra dag! :)

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  På Irland köptes nyligen in två nya tvååringar. I den ena finns två andelar kvar. Han är e Authorized och har precis efteranmälts till Norsk Derby 2019. Han har kommit ganska långt i sin träning och det dröjer inte så länge tills han är kval och startklar. Han siktar redan i år på att starta i en del storlopp.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1