Dagbok

Stallets dagbok

Första mars idag, härligt! Eller inte... Fortfarande vidrigt kallt och en massa snö.
Nu är det mest motion vi håller på med och inte träning, men hästarna bibehåller sin fina grundträning i alla fall. Klart man blir lite stressad när planen är att vi skulle träna på nu, men nu är det bara att hoppas att varmare grader anländer snart.
Hästarna såg i alla fall fina ut och skötte sig bra. Fredrik red lustigt nog nästan bara skimlar idag, vi har ju faktiskt hela sju stycken! De som är grå är: Stureplan, Himalaya, Global Boxticker, Miss Global Tooma, Kew Bridge, Approach samt den odöpta e Mastercraftsman.  Tre av sju är ju tvååringar, så vi har jobbat upp antalet rejält sedan i höstas. Jag storgillar skimlar och tycker de har en härlig utstrålning, men färgen är ju egentligen helt oviktig även om det är en kul detalj.
Idag hade vi Samrådsmöte på förmiddagen då vi går igenom pågående projekt, ser vad som är genomfört och vad som är på gång. Vi är tre tränare som är med där samt ansvariga från Svensk Galopp. Man kan se nu att mycket är fixat eller på gång, det känns jättebra!
Dirttracken är mer eller mindre klar fick vi veta, men de kalla graderna gör att den just nu är fryst. Det känns ju inte aktuellt att slänga salt på en nygjord bana när våren är på gång, så det är även här bara att hoppas på varmare grader inom kort.
Nu på kvällen var vi som jobbar i stallet ute och åt middag tillsammans och sedan var vi på Rival och såg stand up med Jesper Rönndahl och det var verkligen roligt. Det här gav jag i julklapp, så vi har väntat på det ett bra tag. Det kändes skoj att vi kunde gå ut en kväll så här tillsammans, tyckte det var jättetrevligt!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Följande tvååringar finns det andelar kvar i:
  Kew Bridge e Jukebox Jury, tyskfött sto 20 procent kvar, i detta fall säljs andelarna som ett undantag i 5 procent och uppåt och det är via Easy KB.
  Vi har också en relativt ny ännu odöpt tvååring e Mastercraftsman. Här håller vi på och bildar ett konsortium och det är möjligt att det kan bli någon andel kvar där eventuellt.
  Det här är verkligt högklassiga individer med stark stam och de siktar mot storlopp både i år och nästa år. De har kommit långt i sin träning och ser mycket lovande ut båda två.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1