Dagbok

Stallets dagbok

Träning idag som vanligt och alla hästar såg jättefina ut, dock är det många som är lite överfriska och taggade trots långa turer. Tror de gärna skulle träna på i lite mera tempon än vad det blir just nu, men det får vänta.
Nya åringen gjorde idag premiär på rakbanan och han skötte sig verkligen strålande. Trots att han har fått göra allt så snabbt utan de här förberedelserna vi brukar göra med tömkörning  (vilket inte har fungerat pga isigt och hårt underlag överallt) så förstår han ändå vad han ska göra direkt.
Han hade med sig förhäst (Marius Federigo) och de travade halva banan och galopperade därefter en bit, för att sedan avsluta med trav sista biten. Så imponerad över hur duktig han är!
Apropå banor så är nu den nya rakbanan öppen och den ser mycket bra ut. Idag var rakbana 1 ganska blöt efter myclet regn, men den nya rakbanan var betydligt torrare och verkar ha en klart bättre dränering.
På måndag ska vi ha informationsmöte om banomläggningen, de som ansvarar för den kommer då och berättar om hur det går och själva upplägget. Jättebra tycker jag att vi får information och att de som har frågor kan få svar. Vad jag förstår efter att ha pratat med anläggningschefen så går det superbra och de ligger bra till tidsmässigt.
Imorgon ser vi fram emot en förhoppningsvis trevlig lördag i stallet!
 

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Följande tvååringar finns det andelar kvar i:
  Kew Bridge e Jukebox Jury, tyskfött sto 20 procent kvar, i detta fall säljs andelarna som ett undantag i 5 procent och uppåt och det är via Easy KB.
  Vi har också en relativt ny ännu odöpt tvååring e Mastercraftsman. Här håller vi på och bildar ett konsortium och det är möjligt att det kan bli någon andel kvar där eventuellt.
  Det här är verkligt högklassiga individer med stark stam och de siktar mot storlopp både i år och nästa år. De har kommit långt i sin träning och ser mycket lovande ut båda två.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1