Dagbok

Stallets dagbok

Träning idag som vanligt och alla hästar såg jättefina ut, dock är det många som är lite överfriska och taggade trots långa turer. Tror de gärna skulle träna på i lite mera tempon än vad det blir just nu, men det får vänta.
Nya åringen gjorde idag premiär på rakbanan och han skötte sig verkligen strålande. Trots att han har fått göra allt så snabbt utan de här förberedelserna vi brukar göra med tömkörning  (vilket inte har fungerat pga isigt och hårt underlag överallt) så förstår han ändå vad han ska göra direkt.
Han hade med sig förhäst (Marius Federigo) och de travade halva banan och galopperade därefter en bit, för att sedan avsluta med trav sista biten. Så imponerad över hur duktig han är!
Apropå banor så är nu den nya rakbanan öppen och den ser mycket bra ut. Idag var rakbana 1 ganska blöt efter myclet regn, men den nya rakbanan var betydligt torrare och verkar ha en klart bättre dränering.
På måndag ska vi ha informationsmöte om banomläggningen, de som ansvarar för den kommer då och berättar om hur det går och själva upplägget. Jättebra tycker jag att vi får information och att de som har frågor kan få svar. Vad jag förstår efter att ha pratat med anläggningschefen så går det superbra och de ligger bra till tidsmässigt.
Imorgon ser vi fram emot en förhoppningsvis trevlig lördag i stallet!
 

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1