Dagbok

Stallets dagbok

Så var det då årets sista dag. Det här året har varit vårt bästa år någonsin där vi slog våra tidigare resultat. 19 segrar och drygt 1,6 miljoner kronor i insprunga pengar. Två storloppssegrar; på Bro Park vann vi Future Stars med Light Treading och i Norge vann vi Derbymilen med Stureplan. Dessutom en hel del fina placeringar i storloppen med bl a Daxios, Light Treading, Mr Tooma Global och Stureplan
Många av de andra hästarna har också presterat bra och vunnit bättre lopp. Sedan har vi en del hästar som inte varit startklara eller fått ut sin fulla potential i år, men där tror och hoppas vi att de kommer att blomma ut till kommande säsong istället.
Året har inte bara varit lycka, sorgen när hästar förolyckas tar hårt och man fäster sig mycket vid dem eftersom man spenderar så mycket tid tillsammans. Förlusten av World Gone Mad känns fortfarande, han är saknad.
Nu väntar år 2018 och aldrig har jag haft större förväntningar på en säsong. Vi har fått in helt fantastiska åringar som imponerar varje dag. Tvååringarna som nu kommer bli tre år ser superfina ut och det känns överlag som att de har mycket utveckling i sig.
Sedan har vi också några hästar som nu tar steget upp som äldrehästar och det ska bli spännande att se hur långt de kommer att räcka.
I stallet är vi ett toppenteam som jobbar där alla är engagerade och lägger ner ett gediget arbete. Det känns också extra roligt att vi nu i och med samarbetet med Fredrik Janetzky har en egen förstejockey.
Tack till alla ägare som satsar på oss och gör detta möjligt!
Nu ser vi fram emot år 2018!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1