Dagbok

Stallets dagbok

Träning som vanligt idag och denna vecka är ju lite special i och med jul och nyår. Vi kommer rida hela veckan och även på söndag, men på måndag blir det ingen träning istället. 
Hittills har i stort sett endast åringarna cantrat och övriga hästar har bara gjort travpass. Nu börjar vi vartefter även smyga in lite lugna canters för några, både Daxios och Stureplan fick idag för första gången på länge galoppera och båda var överlyckliga, de tyckte verkligen det var såå roligt. De travade två varv runt området först, men istället för ett tredje varv så fick de gå en väldigt lugn runda på rakbanan. Det är roligt att se hur mycket de gillar att vara ute och galoppera, tror de har längtat mycket.
När det gäller åringarna så är stona förkylda, men det börjar lugna ned sig lite nu tycker jag och tror och hoppas att de snart kan fortsätta sin träning. Hingstarna var ute och tränade idag, High Max, Approach och Australian Open. Jag körde halva vägen ner med bilen och väntade där för att kunna köra bredvid och följa dem den andra halvan av banan (vanligast är att stå i början av banan när de precis galopperar igång). Att se dessa hästar galoppera tillsammans känns fantastiskt, de ser så galet fina ut allihop, vilka hästar!
Nya åringen kom vi upp på idag och han verkar hur smart som helst. Han är verkligen cool och lär sig allt på nolltid och Tobias kunde till och med skritta runt honom inne i boxen utan ledare och öva styrning och han förstod nästan direkt vad han skulle göra. Han är så fin och snygg med en enorm utstrålning, ser verkligen fram emot att så småningom se honom ridas ute när han är redo för det.
Hade siktat på nya bilder idag, men de är inte klara än så vi får vänta lite med det.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1