Dagbok

Stallets dagbok

Idag var vi tillbaka i verkligheten igen, lite så kändes det. Skönt ändå att komma in i  de vanliga rutinerna och hästarna var väldigt laddade, tror de var peppade att få träna igen. Det blev en fullspäckad dag då vi också hade vår hovslagare på plats och det tar alltid en del tid. Trots pigga hästar så flöt allt på mycket bra! 
Nya åringen (ännu odöpt) har nu haft sadel på sig ett par gånger och travat i walkern. Det har hela tiden varit svårt med bra underlag för att kunna longera. Vore bra att kunna öva lite styrning också, men vi har ändå lyckats komma vidare med hans träning och idag hängde Lin på honom i boxen och det gick jättebra. Något annorlunda inridning får man säga, men det är bara att anpassa sig efter omständigheterna och göra det bästa man kan (plus och minusgrader om vartannat är inga ideala förutsättningar för halkfritt underlag...).
Efter avslutat förmiddagsarbete så tog vi en promenad med hundarna och kunde då inspektera dirttrackbanan. Är glad över att kunna rapportera att omläggningen har påbörjats trots att det är jul. Railen är helt nedmonterad överallt och det var full fart på traktorer och lastbilar som körde bort sand. Skönt att allt är igång på allvar nu.!
Träning som vanligt imorgon och så hoppas jag kunna göra en uppdatering med nya bilder också.

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Följande tvååringar finns det andelar kvar i:
  Kew Bridge e Jukebox Jury, tyskfött sto 20 procent kvar, i detta fall säljs andelarna som ett undantag i 5 procent och uppåt och det är via Easy KB.
  Vi har också en relativt ny ännu odöpt tvååring e Mastercraftsman. Här håller vi på och bildar ett konsortium och det är möjligt att det kan bli någon andel kvar där eventuellt.
  Det här är verkligt högklassiga individer med stark stam och de siktar mot storlopp både i år och nästa år. De har kommit långt i sin träning och ser mycket lovande ut båda två.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1