Dagbok

Stallets dagbok

Ganska snabbt har vi kommit in i nya rutiner med träningen. Just nu verkar många tränare vila sina hästar och det är väldigt lugnt ute på banan och området. 
Även våra hästar får eller har fått en vila, men det har kommit vartefter de har startat klart vilket innebär att det är väldigt olika datum för den vilan, vissa är klara med den och vissa har nyligen börjat. Efter vilan är det trav ett antal veckor som gäller och där i uppträningen befinner sig väldigt många av våra hästar nu. Så just nu har vi övervägande travturer, det är ganska långa pass som kanske inte känns så jättespännande men de är väldigt nyttiga och uppbyggande för hästarna.
Idag började vi rida Daxios igen efter drygt fem veckors vila. Här har vi en häst jag tror enormt mycket på nästa år, jag tror inte vi har sett ens i närheten av vad han kan än trots fina prestationer.
Åringarna var ute och cantrade på rakbanan efter att ha travat först och de skötte sig finfint. Hade sett fram emot att se den nya åringen longeras idag, men underlaget i longervolten var för isigt så vi fick avbryta innan vi ens börjat och ta honom på en promenad över området istället. Hoppas och tror vi kan påbörja hans träning mera imorgon istället.
Önskar redan nu alla en trevlig helg och så återkommer jag imorgon igen som vanligt!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Följande tvååringar finns det andelar kvar i:
  Kew Bridge e Jukebox Jury, tyskfött sto 20 procent kvar, i detta fall säljs andelarna som ett undantag i 5 procent och uppåt och det är via Easy KB.
  Vi har också en relativt ny ännu odöpt tvååring e Mastercraftsman. Här håller vi på och bildar ett konsortium och det är möjligt att det kan bli någon andel kvar där eventuellt.
  Det här är verkligt högklassiga individer med stark stam och de siktar mot storlopp både i år och nästa år. De har kommit långt i sin träning och ser mycket lovande ut båda två.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1