Dagbok

Stallets dagbok

Ganska snabbt har vi kommit in i nya rutiner med träningen. Just nu verkar många tränare vila sina hästar och det är väldigt lugnt ute på banan och området. 
Även våra hästar får eller har fått en vila, men det har kommit vartefter de har startat klart vilket innebär att det är väldigt olika datum för den vilan, vissa är klara med den och vissa har nyligen börjat. Efter vilan är det trav ett antal veckor som gäller och där i uppträningen befinner sig väldigt många av våra hästar nu. Så just nu har vi övervägande travturer, det är ganska långa pass som kanske inte känns så jättespännande men de är väldigt nyttiga och uppbyggande för hästarna.
Idag började vi rida Daxios igen efter drygt fem veckors vila. Här har vi en häst jag tror enormt mycket på nästa år, jag tror inte vi har sett ens i närheten av vad han kan än trots fina prestationer.
Åringarna var ute och cantrade på rakbanan efter att ha travat först och de skötte sig finfint. Hade sett fram emot att se den nya åringen longeras idag, men underlaget i longervolten var för isigt så vi fick avbryta innan vi ens börjat och ta honom på en promenad över området istället. Hoppas och tror vi kan påbörja hans träning mera imorgon istället.
Önskar redan nu alla en trevlig helg och så återkommer jag imorgon igen som vanligt!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Nu är det åringssäsong och några åringar har redan kommit in, fler är på väg. Vi kommer ha andelar till salu som vanligt och vi kommer också göra ett specialprojekt med en s k Racing Club på två stycken åringar tillsammans, tyska A Ragman och den nya franska åringen e Le Havre. Välkomna att höra av er om ni vill veta mer!
  Är du mer intresserad av att vara med som delägare i en häst som redan är igång och tävlar? Vi har enstaka andelar till salu i ett par av våra starthästar. 

  Kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1