Dagbok

Stallets dagbok

Idag lite snabbare träning för flera av hästarna. De som gick allra raskast var Haweswater, Stureplan, Himalaya, Mr Tooma Global och Striker. Är mycket nöjd med deras träning och även övriga där Akoya har gått framåt mycket bara den senaste veckan, roligt att se!
Planerna för Daxios framöver börjar ta form, han är ju anmäld i flera olika storlopp men efter hans insats i söndags så håller vi oss nu till lång distans. Först blir det en tur till Norge i slutet av maj för att han ska få lära sig banan. Vi står sen över Norsk 2000 Guineas eftersom det är på 1600 meter. Istället blir det Hamburg på tyska Derbydagen (8 juli) i ett storlopp över 2200 meter för hästar som sålts på de tyska auktionerna. Otroligt spännande och roligt med starthäst på en så stor tävlingsdag utomlands!
Huvudmålet är då fortfarande Norsk Derby som rids i slutet av augusti och därför kommer vi att starta honom ganska sparsamt för att ha honom helt på topp där. Alltför många och hårda starter gör lätt att man går över toppformen.
Känns fantastiskt att ha en så fin häst som kan vara med i de här storloppen!
Har nu som utlovat uppdaterat med nya bilder och det blev väldigt många denna gång. Bilder både från tävlingarna i söndags och från träningen, det blir ju mycket finare bilder nu när dirttracken har öppnat igen, vilket jag tror fotograf Wolfram uppskattar mycket (det är inte helt lätt att få till bra bilder på rakbanan). Missa inte alla superfina bilder som nu finns under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1