Dagbok

Stallets dagbok

Spännande dag då vi för första gången skulle göra snabbare träning på dirttrackbanan. Jobben överlag bestod av att de ökade tempot från mitten av bortre långsidan, det gick inte i full fart utan snäppet under och med en liten extra ökning över upploppet. 
De som tränade enligt det upplägget var:
Stureplan ensam
Label Black tillsammans med Akoya
Tailwind, Space Dragon och Global Boxticker tillsammans
Light Treading ensam
De enda av de som startar på söndag eller nästa söndag som inte jobbade idag var Daxios, men han kommer göra en kortare och raskare träning på torsdag istället.
Hästarna gjorde detta mycket bra, de är inte på något sätt supervässade än utan kommer nog överlag att gå framåt mycket med ett lopp i kroppen. Trots det tycker jag ändå det ser ut som att vi har flera bra chanser på söndag.
Övriga hästar cantrade i blandade tempon där flera av dem gick hyfsat fort och de verkar verkligen trivas på den nya banan som är i väldigt bra skick.
Tvååringarna cantrade allihop på dirttracken och de som gick klart raskast var Kew Bridge, Approach och den ännu odöpta e Mastercraftsman. De såg helt lysande ut och gjorde det plättlätt i gott tempo, de imponerade stort!
Är mycket nöjd med dagen och det var en minst lika glad känsla idag som igår att se hästarna träna på banan igen, fantastiskt härligt!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1