Dagbok

Stallets dagbok

Vilken dag! Idag var det startanmälan till söndag då årets första tävlingsdag äntligen rids och såå roligt att få vänta på en startlista under dagen, det var ju så länge sedan.
Vi har Daxios, Label Black, Global Boxticker och Tailwind till start samt Space Dragon i kvalet. Det blev alltså en hel del starthästar på söndag och så några ytterligare nästa söndag, den 22a som anmäldes idag.
Största glädjen idag var dock att dirttracken öppnade igen. Vi har sett fram emot och längtat efter den här dagen länge, trots det så var det en ännu positivare känsla än jag kunnat tro. Hela dagen var en enda lycka över att se hästarna på banan igen, otroligt skoj!
Innan var vi varnade för att banan kanske kunde vara lite lös än så länge, men det var den inte ett dugg. Den kändes snarare tävlingsmässig, ordentligt vattnad och vältad. 
Samtliga turer reds på dirttracken, men vi höll oss i relativt lugna tempon och lät hästarna få vänja in sig vid banan lite och de verkade trivas utmärkt.
När det gäller tvååringarna så har några av dem aldrig varit på dirttrackbanan och övriga endast några gånger, trots det så skötte sig samtliga mycket fint.
Imorgon blir det raskare träning för många av hästarna, ska bli mycket intressant att se och jag tror det blir lättare att göra en mer exakt bedömning av deras form då. Rapport kommer som vanligt imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1