Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det raskare träning för många av hästarna. Intensiv dag men vi var alla nöjda med träningen, hästarna ser jättefina ut och tränar på bra. Det var verkligen roligt att se dem komma i gott tempo över rakan och sträcka ut!
Nu är det ju bara banans öppnande vi väntar på, jag var nere en sväng och kände på den idag. Väldigt svårt att veta hur mycket tjäle som ligger kvar, men de har fått upp cirka 10-15 cm som är tinat på toppen. Sedan känns det då hårt under men om det lagret är en decimeter eller en meter vet i alla fall inte jag...
Det var anmälningar idag till nästa söndag, den 15e. Vi anmälde några hästar, tycker det såg bra ut på pappret och nu hoppas vi verkligen att den tävlingsdagen blir av!
Idag har jag äntligen hunnit bli klar med alla bilder från Dubai, det blir lite som en "bakom kulisserna-uppdatering". Kolla in detta under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1