Dagbok

Stallets dagbok

Tillbaka i verkligheten igen och det är inte det sämsta det, kändes skoj att komma till stallet imorse. Jag inledde dagen som vanligt med att gå runt och känna igenom alla hästarnas ben, idag lite extra noga och hästarna kändes överlag fina.
Efter de vanliga morgonsysslorna med tempning och fodring bl a så drog träningen igång från 6.30 och sju turer reds idag. Pigga hästar och allra busigast var Bright Light som inledde turen med att bocka ut ur stallet tills Tobias ramlade av. Som tur var så gick det bra och både häst och ryttare kunde komma iväg på turen ganska omgående och sedan gick det hur bra som helst.
Det blev en dag med mestadels mellantempon, imorgon kommer en hel del hästar att träna på i lite friskare tempo.
Idag kom också det ganska väntade beskedet att tävlingarna på söndag (den 8e) ställs in. Det kommer att bli lite fler lopp utskrivna de kommande tävlingsdagarna för att så många som möjligt ska få starttillfällen. Så klart är det tråkigt att inte tjälen har släppt än, att våren dröjer. Samtidigt vill man inte ta någon risk och skicka ut hästar på en bana som inte är färdigpreparerad och dessutom vill man gärna hinna träna en del på banan innan det är dags för lopp, så känner i alla fall jag.
Enligt väderprognoserna så ska det bli plusgrader även på nätterna inom några dagar och då borde tjälen kunna släppa. Vore ju jättebra om vi kan börja träna på dirttracken helst på lördag men annars från nästa måndag, ha veckan på oss att låta hästarna vänja in sig vid underlaget och så tävlingar nästa söndag (den 15e). Håller tummarna för detta!
Har börjat jobba med bilderna från Dubai och imorgon kommer en bilduppdatering!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Följande tvååringar finns det andelar kvar i:
  Kew Bridge e Jukebox Jury, tyskfött sto 20 procent kvar, i detta fall säljs andelarna som ett undantag i 5 procent och uppåt och det är via Easy KB.
  Vi har också en relativt ny ännu odöpt tvååring e Mastercraftsman. Här håller vi på och bildar ett konsortium och det är möjligt att det kan bli någon andel kvar där eventuellt.
  Det här är verkligt högklassiga individer med stark stam och de siktar mot storlopp både i år och nästa år. De har kommit långt i sin träning och ser mycket lovande ut båda två.

  Vill du bli delägare eller ha mer info? Kontakta Caroline!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1