Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det blandade tempon som gällde, några cantrade på lite mera medan andra höll sig i mellantempon samt några som tog det lite lugnare. De som cantrade på mest var:
Striker- var kanske dagens mest spännande eftersom han idag för första gången sedan han kom till oss cantrade på lite raskare. Vilket klipp i steget han hade och vad fin han såg ut! Jag som då stod vi sidan och tittade på blev imponerad och roligt var att även Fredrik som red tyckte precis samma sak. 
Akoya- tränade tillsammans med Striker och hans formkurva pekar klart uppåt, han går mycket framåt i utveckling hela tiden och närmar sig att vara klar för kval till att börja med.
Label Black, Space Dragon och Global Boxticker- gjorde en bra övning när de cantrade på i gott tempo och sista halvan av banan gick de alla tre tätt i bredd. Speciellt bra träning är det när man börjar bakom och går upp bredvid i en lucka, liknande som det kan bli i lopp. De blev lite extra på hugget när de gick tillsammans så här.
Även övriga hästar tränade på fint och dagen flöt på strålande! 
Jag tänkte så här: Vi har 25 hästar i träning för tillfället, fördelat på 9 tvååringar, 8 treåringar samt 8 fyraåriga och äldre. De tre kommande dagarna kommer jag här att rapportera hur långt varje häst har kommit i träning och hur förutsättningarna ser ut.
Imorgon kommer rapport om alla tvååringar, torsdag om alla treåringar och fredag om äldrehästarna. Så titta in här imorgon för en tvååringsrapport!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1